FAQ

- Hoelang gaat een droogboeket mee?
Minimaal 6 maanden, de kleuren blijven hetzelfde. Vermijd fel zonlicht en vochtige ruimtes om te voorkomen dat de bloemen verkleuren of gaan hangen.

- Kan ik mijn boeket op een specifieke datum laten leveren?
Dit is helaas niet mogelijk. Wel kunt u de bloemen gewoon bewaren tot de datum dat u ze echt nodig heeft. De bloemen blijven zoals ze zijn én er is geen stress meer om last minute een boeketje te moeten kopen. Lekker makkelijk toch? 

- Kan ik een kaartje toevoegen aan de bestelling en deze direct bij de ontvanger laten bezorgen?

Je kunt je boeket direct bij de ontvanger laten bezorgen. Er zit geen factuur in de doos. Je kunt kiezen voor het toevoegen van een kaartje, hier kun je ook je tekst achterlaten. Lukt dat niet? Zet dan de tekst in de opmerkingen. Beide niet gelukt? Stuur mij z.s.m. een mailtje met de tekst voor het kaartje en je bestelnummer.

- Ik wil een standaard boeket met andere kleuren is dit mogelijk?
Het is helaas niet mogelijk om een standaard boeket aan te passen. Het is wel mogelijk om een boeket te laten samen stellen. Stuur een mail voor meer informatie naar: Info@beauquet.nl

- Is mijn Beauquet exact hetzelfde als op de foto?
Wij doen ons best om het boeket overeen te laten komen met de foto op de website. Echter werken wij met seizoensgebonden bloemen en zijn deze niet altijd allemaal op voorraad. Wanneer dit het geval is vervangen wij de bloemen door een beschikbare variant. Bestelt u een roze boeket? Dan krijgt u natuurlijk altijd een boeket met roze tinten, hiervan wijken wij nooit af.

Wat is de levertijd?
Wij streven naar een snelle levering. Wij hanteren een levertijd van ongeveer 3 -5 werkdagen (met uitzondering van drukke periodes).

Kiest u voor een spoedverzending? (€ 10,00) Dan heeft u de bestelling binnen 2 werkdagen in huis.

-Afhalen:  
Wanneer u voor de optie afhalen hebt gekozen ontvangt u een mailtje zodra uw bestelling klaar ligt om opgehaald te worden.

De afhaaltijd is; elke vrijdag van 17:00 tot 18:00. Afhaaladres; Lombardijenlaan 171 in Tilburg.

- Wat is het onderhoud?
Het Beauquet heeft geen onderhoud nodig!  U kunt eventueel stof afblazen met een föhn op koude stand.

- Leveren we ook aan winkels?
Jazeker, e-mail ons voor informatie! Info@beauquet.nl 

- Wat als ik niet tevreden ben met het boeket?
We proberen samen een oplossing te vinden. Kijk goed naar de afmetingen voordat u bestelt. Houdt er ook rekening mee dat de boeketten kunnen verschillen van elkaar. Droogbloemen blijven natuurproducten met de daarbij behorende eigenschappen.U bent altijd vrij om het product binnen 14 dagen retour te sturen. De retourkosten zijn voor uzelf.

Pluist mijn pampasgras?
Pampasgras is een natuurproduct. De kans op pluizen is aanwezig. Heeft u hier last van? Spuit het pampasgras dan voorzichtig en minimaal in met haarlak.

-Ik zie wat afgebroken bloemblaadjes in de doos. Is dit normaal?
Er kunnen altijd een klein aantal bloemen/blaadjes afbreken tijdens het transport. Wij verpakken de bloemen zorgvuldig met noppenfolie om eventuele schade te voorkomen. We zorgen dat er voldoende bloemen in het boeket zitten zodat een afgebroken bloem niets afdoet aan het uiterlijk van uw boeket. Niet tevreden? Stuur dan een mail naar: info@beauquet.nl 

.-Ik heb een kortingscode, kan ik dit gebruiken bij een boeket op maat?

U kunt een kortingscode alleen op de website invoeren. De boeketten op maat zijn uitgesloten van de kortingsacties.