Over Beauquet


Wist je dat Beau mooi betekent in het frans?

Zo kwam ik op het idee om mijn naam Beau(frans) en bouquet(frans) te mixen tot Beauquet, want wie wil er nu niet een mooi boeket?

Ik ben Beau Jansen, 29 jaar en werk voor een verzekeringsmaatschappij. Als ik niet aan het werk ben, dan stort ik me volledig op de inrichting van ons huisje. Ik deel het huisje met mijn vriend John en onze hond Baby! 

Hoe ik hier ben gekomen is echt een raadsel. Ik begon Beauquet in November 2019 om een kleine groep mensen blij te maken met droogboeketten. Niet wetende dat dit uit zou bloeien tot enorm succes! Inmiddels ben ik nu langer dan een halfjaar bezig en ik geniet elke dag van alle boeketten die ik mag samenstellen! 

Af en toe schakel in mijn hulptroepen (Le parents, familie en vriendinnen), wat het ook enorm gezellig maakt. 

Waarom Droogbloemen?

Droogbloemen zijn niet alleen prachtig maar ook enorm functioneel. Ik ben Beauquet dan ook begonnen voor super moeders, hardwerkende boss girls, bezige bijen en hippe bruidjes. Ohja, vergeet ook niet de flower en plant killers!

Niet iedereen is een ster in het onderhouden van planten of verse bloemen. Het is dan ook enorm zonde als je elke week een nieuw boeketje moet aanschaffen. Ook in het kader van duurzaamheid wil ik mijn steentje bijdragen. Dat doe ik dan ook met Beauquet.  De droogboeketten blijven minimaal een halfjaar mooi (mits je ze niet in de brandende zon of een vochtige ruimte neerzet) en kunnen zelfs jaren meegaan!

Naast het maken van droogboeketten, maak ik kransen en kaartjes van afgebroken bloemen om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan.

Kom een kijkje nemen in de webshop en geniet van al het moois wat ik heb gecreëerd met mijn Beauquet team!