Over Beauquet

  Over Beau(quet)

  

Beauquet

 

Je kunt het natuurlijk al een beetje raden? Mijn naam is Beau en ik maak boeketten van droogbloemen. In november 2019 hakte ik de knoop door en begon ik met Beauquet. Ik zag vooral in het buitenland veel droogboeketten maar nooit in de stijl die ik zocht. In deze periode was ik herstellende van een mentale klap en vond ik rust in het werken met mijn handen. Ik begon zelf met het drogen van bloemen en ging mezelf verdiepen in het droogproces. Zenuwachtig begon ik op Instagram mijn bedrijf en hoopte ik op één of twee bestellingen per week. Mijn nuchterheid heeft me wat dat betreft in de steek gelaten. Ik merkte dat er superveel mensen om mij heen zijn die ook een liefde hebben voor (droog)bloemen. Het bleek een gat in de markt. Want wie wil er nu niet langer van een boeket kunnen genieten? En nu mag ik met mijn droogbloemen de mooiste creaties voor jullie maken! 

 

Wat is mijn droom met Beauquet?

 

Dit voor altijd mogen blijven doen voor jullie. Ik hoop dat ik nog veel vertrouwen krijg voor jullie bruiloften, dat jullie aan mij denken bij het opzoek gaan naar een leuk cadeau of een uitje en dat ik nog veel speciale opdrachten mag krijgen! Beauquet is voor mij een rustpunt, een vorm van energie, een reden om gelukkig te zijn! Shop je bij mij? dan steun je een kleine ondernemer met haar grote droom.

Wil je meer weten over mij en Beauquet? Lees dan verder!

 

Dit ben ik op mijn favoriete droogbloemen kamer samen met mijn grote liefde Baby.

.

Waar en wanneer doe ik dit allemaal?

 

Ik maak al mijn droogbloemen stukken vanuit huis. Om precies te zijn vanaf de zolder, mijn heilige bloemenkamer. Maar let op door al de creativiteit ziet deze er niet altijd zo netjes uit! Werken vanuit huis maakt het voor mij geen "werk". Ik kan het doen wanneer ik het wil en zo vaak ik het wil. Dit geeft een bijzonder gevoel van vrijheid. Beauquet is niet mijn werk maar mijn passie. Ik ben bijna altijd wel bezig met Beauquet dus je kunt zelfs in de avond laat nog een berichtje terug verwachten ;).

 

Feitje? Ik ben een echte bezige bij, stil zitten kan ik niet (behalve dan in bad). Ik werk naast Beauquet ook nog voor een verzekeringsmaatschappij. Dit maakt de combinatie van met handen en hoofd werken voor mij fantastisch! Ik kan het iedereen aanraden.

 

 

 

Dit is een zeer zeldzame foto van een brandschone droogbloemen zolder!

 

Waarom een boeket van droogbloemen?

 

Droogbloemen zijn niet alleen prachtig maar ook enorm duurzaam. Ik ben Beauquet dan ook begonnen voor super drukke moeders, hardwerkende boss ladies, bezige bijen en hippe bruidjes. Oja, vergeet ook niet de flower en plant killers (waaronder ikzelf ;))!

Niet iedereen is een ster in het onderhouden van planten of verse bloemen. Er komt vaak veel onderhoud bij kijken, denk aan het verversen van water en het juist afsnijden van verse bloemen. Hiernaast kan het vrij prijzig zijn om elke week een vers boeket te kopen voor op de keukentafel. Dit vind ik zo heerlijk aan droogbloemen. Droogbloemen blijven een halfjaar tot een jaar goed en het is betaalbaar voor iedereen! 

Doordat je niet zo vaak een nieuw droogboeket hoeft aan te schaffen help je ook het milieu een beetje mee. Door verse bloemen te 'hergebruiken en te preserveren of drogen' geef je ze een nieuw leven! 

Naast het maken van droogboeketten, maak ik ook accessoires en kaartjes van afgebroken droogbloemen om nog meer duurzaamheid te creëren. Niets gaat bij Beauquet verloren!

 

 

Ben je benieuwd? Bekijk dan nu hier de collectie!