Over Beauquet


Wist je dat Beau mooi betekent in het frans?

Zo kwam ik op het idee om mijn naam Beau en bouquet te mixen tot Beauquet, want wie wil er nu niet een mooi boeket?

Ik ben Beau Jansen, 29 jaar en werk voor een verzekeringsmaatschappij. Als ik niet aan het werk ben, dan stort ik me volledig op de inrichting van mijn huisje. 

Hoe ik hier ben gekomen is echt een raadsel. Ik begon Beauquet in november 2019 om een kleine groep mensen blij te maken met droogboeketten. Niet wetende dat dit uit zou bloeien tot enorm succes! Ik geniet elke dag van alle boeketten die ik mag samenstellen! 

 

Waarom Droogbloemen?

Droogbloemen zijn niet alleen prachtig maar ook enorm functioneel. Ik ben Beauquet dan ook begonnen voor super moeders, hardwerkende boss girls, bezige bijen en hippe bruidjes. Ohja, vergeet ook niet de flower en plant killers!

Niet iedereen is een ster in het onderhouden van planten of verse bloemen. Het is dan ook enorm zonde als je elke week een nieuw boeketje moet aanschaffen.Dit is ook erg duurzaam en dat is natuurlijk mooi meegenomen! Dat doe ik dan ook met Beauquet. De droogboeketten blijven minimaal een halfjaar mooi en kunnen zelfs jaren meegaan!

Naast het maken van droogboeketten, maak ik kransen en kaartjes van afgebroken bloemen om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan.

Kijk gezellig rond in de webshop en geniet van al het moois!

Mocht je vragen of speciale verzoeken hebben dan kan je mailen naar: info@beauquet.nl