Over Beauquet

'Beauquet is gemaakt voor de hardwerkende bosslady,bezige bijtjes, powermoms, hippe bruidjes en alle mannen en vrouwen die een boeket verdienen!'  Je hoeft niet elke week een vers boeket te kopen, neem een Beauquet! 

Beauquet

Beauquet. Je kan het natuurlijk al raden. Mijn naam is Beau en ik maak droogboeketten.In november 2019 begon ik met Beauquet omdat ik er zelf enorm fan van was, maar nooit de juiste samenstelling kon vinden. Zenuwachtig begon ik op instagram mijn bedrijf en hoopte ik op één bestelling of twee per week. Mijn nuchterheid heeft me wat dat betreft in de steek gelaten. Ik merkte dat er superveel mensen om me heen zijn die ook een liefde hebben voor droogboeketten. Nu run ik een succesvol bedrijf met mijn girls en maken we de tofste creaties! 

Wil je meer weten over Beauquet? Lees dan verder!

''Wist je dat Beau mooi betekent in het frans?''


Waarom een droogboeket?


Droogbloemen zijn niet alleen prachtig maar ook enorm functioneel. Ik ben Beauquet dan ook begonnen voor super moeders, hardwerkende boss ladies, bezige bijen en hippe bruidjes. Ohja, vergeet ook niet de flower en plant killers!


Niet iedereen is een ster in het onderhouden van planten of verse bloemen. Hiernaast kan het vrij prijzig zijn om elke week een vers boeket te kopen voor op de keukentafel. Dit vind ik zo heerlijk aan droogbloemen. Ze blijven een halfjaar tot een jaar goed en het is betaalbaar voor iedereen! 


Doordat je niet zo vaak een nieuw boeket hoeft aan te schaffen help je ook het milieu een beetje mee. Door verse bloemen te 'hergebruiken en te preserveren of drogen' geef je ze een nieuw leven! 


Naast het maken van droogboeketten, maak ik ook accessoires en kaartjes van afgebroken bloemen om nog meer duurzaamheid te creëren. 


Ben je benieuwd? Bekijk dan nu hier de collectie!