Bruidsboeketten

DE MOOISTE DAG UIT JE LEVEN

Trouwen, een van de mooiste dagen uit je leven. Een dag die je nooit zal vergeten. 

Het is natuurlijk een mooi moment om een levenslange verbintenis aan te gaan met diegene waar je van houdt en dit te kunnen delen met al je geliefde.Buiten de stress om (laten we heel eerlijk zijn, een bruiloft plannen kan je enorm veel wallen en kale plekken op je hoofd bezorgen) is een bruiloft een geweldig moment om de liefde te vieren! Voor de vrouwen onder ons, is het toch echt de jurk, de taart en de bloemen! 

Ik weet niet waar ik nu enthousiast van word, de bloemen of de taart! Als ik terugkijk naar de foto’s die ik van al mijn klanten heb gehad, zijn het zeker de bloemen. Afgelopen jaar, ondanks die vervelende tante corona, heb ik de eer gehad om hele mooi bruidsboeketten, corsages en andere trouwstukken te mogen maken. 

Dat wil ik natuurlijk graag met jullie delen. 

EEN BLIJVENDE HERRINERING

 

 

 

WAAROM EEN DROOGBOEKET ALS BRUIDSBOEKET?

Je hoeft niet getrouwd te zijn of een bruiloft meegemaakt te hebben, om te weten dat een bruidsboeket naast de jurk en de locatie erg belangrijk is voor de bruid. Niet alleen de bruid heeft vaak een mooi boeket in handen maar ook de bruidsmeisjes en soms ook de bloemenmeisjes. 

Een bruidsboeket is erg divers. Vaak worden ze aangeboden in de vorm van verse bloemen maar ook zijden bloemen. Ik bied bruidsboeketten aan in de vorm van droogbloemen.

Mijn voorkeur gaat altijd uit naar echte en verse bloemen, maar dit is natuurlijk niet ideaal als je er lang plezier van wilt hebben.

Een droogboeket voor een bruiloft is niet alleen voor de dag zelf, maar kan jarenlang bewaard worden! Zo, heb je blijvende herinneringen aan jouw mooie dag! 

Een bruidsboeket maken voor je een bruiloft is erg persoonlijk. Daarom verkoop ik ook geen kant en klare boeketten in mijn webshop.

UIT WELKE BRUIDSBOEKETTEN KAN IK KIEZEN?

Een bruidsboeket maken voor je een bruiloft is erg persoonlijk. Daarom verkoop ik ook geen kant en klare boeketten in mijn webshop.

Natuurlijk, kan je wel een bruidsboeket op maat bij mij bestellen! Je kan dan lekker je fantasie de vrije loop laten gaan, flink pinteresten (met een wijntje erbij!) en al je voorkeuren doorsturen naar info@beauquet.nl

Er wordt z.s.m contact met je opgenomen om alles door te spreken. 

Prijzen kunnen verschillen, om toch een indicatie te bieden kan je hier een prijslijst vinden.